Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuza Belohorcová (48) hodila za hlavu český showbyznys a plně se věnuje výchově dcerky Salmy na Miami na Floridě. Sexy moderátorka strávila za velkou louží zimní měsíce a do Čech se prý vrátí nejdříve v květnu.

„Upřímně jsem ráda, že mám pokoj od všeho, co se děje v našem v uvozovkách velkém šoubyznyse," nechala se slyšet Zuza a zaslala nám několik fotek z rodinného alba, aby se prý na ni doma úplně nezapomnělo.

Dcera Belohorcové oslavila před několika dny své druhé narozeniny a podle tvrzení rodičů roste do krásy. Od prvního března začala Salma dokonce navštěvovat místní školku.

„Mám teď aspoň příležitost zdokonalit se v angličtině, a tak navštěvuji jazykové kurzy. Moc mě to baví," říká Zuza.

Pobyt na Floridě není ale pro novopečenou maminku ani tak o povinnostech, jako spíš o zábavě. Prakticky každý den relaxuje rodinka na pláži nebo u bazénu, a když je jedna z nejslavnějších pláží na světě South Beach omrzí, vyráží na výlety zaoceánským parníkem.

„Byli jsme na pětidenním výletě v Mexiku a Hondurasu a během plavby do Puerto Rica jsme oslavili moje narozeniny. Vážně se tu nenudíme," směje se Zuza a do Čech posílá rozzářené pozdravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám