Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss Essens Vanesa Červová bojuje v soutěži krásy pro svoji maminku. Ta tragicky zemřela jen dva dny před prvním castingem. Doposud nikdo neměl tušení, co se mamince devatenáctileté blondýnky stalo.

Půvabná Vanesa nyní promluvila o tragédii, které byla navíc přítomna. "Byly jsme s maminkou napadeny v centru Prahy. Zmlátili nás. Maminka následkům napadení bohužel podlehla," řekla Super.cz se slzami v očích Vanesa.

Přemýšlela, že ze soutěže krásy odejde. Nakonec ale zůstala. V Miss nyní bojuje hlavně pro maminku. Právě ona Vanesu do soutěže přihlásila.

"Chvíli jsem nad tím přemýšlela, hlavně i kvůli bráchovi a tátovi. Ale pak jsem si řekla, že to mamka chtěla. A rozhodla jsem se, že zůstanu, že by se taková příležitost nemusela opakovat," vysvětluje s tím, že jí aktivity kolem České Miss nyní hodně pomáhají.

"Je těžké se s tím vyrovnat. Ale mně tohle hrozně pomáhá, člověk může na chvíli vypnout hlavu a nepřemýšlet nad tím," vysvětluje. "Teď bojuju pro mámu, hlavně pro ni," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám