Hlavní obsah
Článek

Chris Evans (42) je dle magazínu People pro letošek nejvíc sexy mužem planety. Z pomyslného trůnu tak sesadil loňského vítěze Paula Rudda. A stejně jako jeho předchůdce, i představitel Kapitána Ameriky bere titul s humorem.

„Máma bude velmi šťastná,“ nechal se slyšet v pořadu Stephena Colberta. „Je pyšná na všechno, co dělám, ale tímhle asi bude žít dlouho,“ smál se.

Mezi další sexy muže planety se letos zařadili také rapper Kendrick Lamar, George Clooney, který z žebříčku snad nikdy nevypadává, Robert Pattinson, Jack Harlow nebo Dwayne Johnson. Ten byl zvolen nejvíc sexy mužem v roce 2016 a od té doby v žertu opakuje, že je titul doživotní.

Hitparáda nejvíc sexy mužů planety magazínu People vznikla v roce 1985. Jejím prvním „korunovaným“ byl tehdy devětadvacetiletý Mel Gibson. Mezi vítězi následujících ročníků pak můžete najít Toma Cruise, Patricka Swayzeho, Denzela Washingtona, prince Harryho, Richarda Gera a mnoho dalších.

O tom, že si Evans pomyslné žezlo převzít zasloužil, svědčí nejen titulní strana nového čísla magazínu People. Ostatně přesvědčit se můžete v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám