Hlavní obsah
Článek

Když se před pár týdny začalo mluvit o tom, že hlavní hvězdou Super Bowlu, která se v poločase finálového zápasu v americkém fotbalu postará o zábavu milionů diváků, bude Rihanna (36), sama zpěvačka se netajila velkou nervozitou. Není divu, většina umělců vnímá právě toto vystoupení za nejvyšší možnou poctu a nejdůležitější vystoupení jejich života. Soudě podle posledních fotek zpěvačky se zdá, že RiRi už buď poctivě trénuje fyzičku, nebo z trémy shazuje kila sama od sebe…

Když na ni totiž fotografové narazili v sobotu večer před novou restaurací Caviar Russe na Madison Avenue v centru New Yorku, byla barbadoská diva štíhlá jako proutek. RiRi sice dojem umocnila i černým outfitem, ale na první pohled bylo jasné, že během pouhého měsíce krásná maminka šestiměsíčního syna radikálně zhubla.

Kráska, která se po pěti letech znovu probojovala do hitparády Billboard Hot 100 s písní Lift Me Up z filmu Black Panther: Wakanda nechť žije, si tentokrát nevyšla na večeři se svým partnerem a otcem svého syna A$AP Rockym, nýbrž s modelkou Gigi Hadid (28), která by měla v současnosti randit s oscarovým Leem DiCapriem. Pár ovšem oficiální cestou zatím vztah nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám