Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v létě odsvědčila svatbu své nejlepší kamarádce, zpěvačce Sharlotě, teď se chystá pod čepec sama. Influencerka a bývalá hvězda reality show VyVolení a Hotel Paradise Nikol Trojanová se bude vdávat. Její partner Lukáš Holan ji na dovolené ve Švýcarsku požádal o ruku.

"Jsme spolu s Lukym přes čtyři a půl roku, tak mám velkou radost, že k tomu došlo," svěřila Super.cz Trojanová. "Po tom, co jsem letos na dvou svatbách kamarádek chytila další kytice, ale už v podstatě neměl na výběr. Byli jsme několik dní obytňákem ve Švýcarských Alpách a tam mě požádal. Bylo to moc romantické."

Zásnuby proběhly v horách. Partner připravil láhev šampaňského na slavnostní připitek, společnost jim dělal i jejich pejsek. Stafforda Chlebíčka si pořídili loni.

„Je to pro mě ideální partner. Ve všem mi pomáhá, je to chlap, na kterého se můžu spolehnout,” řekla v minulosti o dnes již snoubenci Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám