Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Již před mnoha lety se Právenka latnatá stala nedílnou součástí života většiny Skandinávců, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému a výrazné podpory imunitního systému. V čem je však její síla? Úspěšná cesta k normální činnosti jater a pročištění, jelikož je Právenka až 15x silnější než ostropestřec!

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, ve světě se mezi muži i ženami stala PRÁVENKA LATNATÁ (Andrographis paniculata, popř. Měkýn latnatý) VELKÝM HITEM A NEDOSTATKOVÝM ZBOŽÍM. Jde o silný ANTIOXIDANT a vedle přispívání k normální funkci dýchacího systému a výrazné podpory imunitního systému udává směr k normální hladině CUKRU V KRVI, TRÁVENÍ, STAVU KLOUBŮ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ.

Poprvé jsem něco vyzkoušela a ono to opravdu funguje…

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Paní HANA ANDĚLOVÁ není najatá reklamní herečka, je obyčejná žena jako spousta z VÁS. Moc jí děkujeme za vyjádření, které nám poslala a rozhodla se nás tím podpořit... "Nedávno jsem změnila zaměstnání a bála jsem se, co to s mým tělem udělá. Moje původní práce byla narozdíl od této nové fyzicky náročná s dostatkem pohybu. Díky hlavní a jediné složce potravinového doplňku IMUNworld (říkáme mu Imun), Právence latnaté, jsem ZHUBLA (což je možné pozorovat na obrázku výše PŘED a PO). IMUN jsem navíc doplnila o další přírodní doplněk HEMOworld, jehož hlavní složka je Žumen čtyřhranný, který také podporuje HUBNUTÍ, A TO I U MUŽŮ. Nejen, že stále hubnu, ale začaly mi RŮST I VLASY (dříve jsem mohla nosit maximálně krátké mikádo). A co nás s kamarádkami také překvapilo při užívání Imunu? Po pár skleničkách vína se nám druhý den nevolnost vyhýbá obloukem, a to díky blahodárnému účinku Právenky na játra. Dodržujeme ale vždy správné dávkování a s alkoholem to nepřeháníme."

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Doplněk stravy IMUNworld je opatřen certifikáty o ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI od Státního zdravotního ústavu a certifikátem GMP, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv a potravin. Výhodná MĚSÍČNÍ KÚRA, RODINNÉ a DÁRKOVÉ BALENÍ, navíc DOPRAVA a PRODUKTY ZDARMA...

Vzácní hosté a známé osobnosti se nesli na vlně účinku byliny Právenky latnaté

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Vedle mistra etikety Ladislava Špačka, muzikálové divy Michaely Štikové, moderátorky a herečky Evy Decastelo, modelky Kateřiny Wohlmann Votavové, juniorského mistra světa v desetiboji a sportovce roku Františka Doubka a zpěváka Martina Schreinera si byliny od společnosti HERBAL WORLD oblíbilo mnoho dalších osobností včetně lékařů, umělců, sportovců a influencerů.

Byliny a plodiny dodáváme z jejich přirozeného prostředí, díky tomu mají silnější účinek

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Přidejte se ke spokojeným zákazníkům a objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz. „A NA ZÁVĚR JEŠTĚ DOBRÁ ZPRÁVA ODE MĚ, HANY ANDĚLOVÉ. Obrátit se na mě můžete i pomocí emailu andel.hana@email.cz, ráda vám zodpovím vaše dotazy a přiblížím vlastní zkušenosti. I kdybych oslovila byť jen jednoho z vás a pomohla mu stejně jako sobě, moc by mě to potěšilo. Navíc jsem se domluvila se zástupci společnosti Herbal World, že můžete využít i 10% SLEVU – s kódem HANKA10.“

Další články

Načítám