Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že má Jiří Pomeje (†54) šílené nápady, to se ví už dávno. Teď však všechny dosavadní hravě překonal. Své účinkování ve VIP zprávách se rozhodl vzít tak vážně, že si bude hrát na malé dítko. I proto se vsadil s ředitelem Primy, že když při prvním vysílání neudělá milión, stoupne si ve středu před kameru v potápěčském úboru. „Doufal jsem, že prohraju, abych pak pobavil lidi. Bude to velká show. Kachničky, bazének i delfínek,“ slibuje Jiří.

Ivana Gottová, která má přijít den po něm, asi bude mít těžkou pozici. Kritici jí vyčítají, že ve studiu stojí jako tvrdé „y“. A mají pravdu. „Každý má svůj styl. Já budu lidem do kamery mávat ploutví, Ivanka to pojme víc seriózně. Oba máme své diváky,“ nebojí se neúspěchu manželky Karla Gotta Pomeje. Ten už dal do pořadu tolik vlastní invence, že vlastně jeho kolegyně, s kterými se střídá (kromě Gottové jde i o Něrgešovou) mohou být rády. „Slyšel jsem, že dosud se moderátorky musely přísně držet toho, co jim řekl režisér a dramaturg. Tak snad jsem jim teď pomohl a také jim povolí otěže,“ věří herec.

Ten už má na další své služby ve VIPkách spoustu plánů. „Vymyslel jsem si Pomíkovo okénko, což je vstup, ve kterém budu uvádět vždy z okénka ve stole. A už se těším, až budu ohlašovat reportáž o tom, že si někdo staví barák. Pak přijdu jako Pat a Mat,“ dodává Pomeje. V potápěčském ho uvidíme už ve středu, již v úterý ale pro diváky jistě připravil další vtipné komentáře. Vždyť v pondělí po rozvodu milence Bartošové, jíž byl sám manželem, označil Josefa Rychtáře za člověka, kterého se bojí i Chuck Norris, a doporučil mu na svatbu s Ivetou obrněný transportér místo bílého koně.

Reklama

Další články

Načítám