Hlavní obsah
Článek

Pro vévodkyni z Cambridge Catherine (42) bylo pondělí dnem, kdy poprvé na veřejnosti pronesla vlastní projev. Místo toho, aby si na tuto příležitost pořídila nové šaty, opět prokázala, že pochází z obyčejných skromných společenských kruhů, a proto ji má také britský lid tak v oblibě. Kate si totiž oblékla modré šaty s černým opaskem, které na sobě měla před necelými dvěma lety její maminka Carol (57). Vzhledem k tomu, že se jedná o šaty značky Reiss z kolekce pro rok 2008, dá se očekávat, že se jedná o jeden a ten samý model.

Princeznina matka Carol si modré šaty, které stály podle britského deníku Daily Mail 139 liber (4100 korun) vzala v červnu 2010 k příležitosti sešlosti pořádané královskou rodinou v oblasti Ascot. Její dcera je využila v pondělí během návštěvy dětského hospicu v Ipswicku, kde Kate pronášela svou první veřejnou řeč. Model přitom seděl překvapivě oběma ženám. Ačkoli na drobnější a vyšší Kate hezky splýval, její maminka v nich zase vypadala více žensky.

Podle důvěrného zdroje si ale Kate od své maminky půjčuje věci poměrně často. Občas je to oblečení, ale spíš se na ni s důvěrou obrátí, když potřebuje nějaký speciální drobný doplněk v podobě šperku, brože či kloboučku.

Reklama

Další články

Načítám