Hlavní obsah
Článek

Česká legendární tenistka Martina Navrátilová (55) má za sebou první taneční vystoupení v soutěži Dancing with the Stars. Ačkoli její foxtrot nebyl nejspíš právem hodnocen úplně nejlépe, Martina přesto dokázala všechny odzbrojit, a to svým vzhledem. Tenistka s precizním make-upem a v dlouhých šatech s flitry vypadala jako skutečná dáma a vzor elegance. Celí paf byli z její vizáže i samotní porotci.

Jak sama Navrátilová přiznala, tanec sice v oblibě nemá, ale miluje výzvy, proto na nabídku stát se součástí již 14. řady úspěšné taneční soutěže Dancing with the Stars v USA kývla. Jejím trenérem a tanečním partnerem zároveň se stal zkušený tanečník Tony Dovolani, který neskrýval nadšení, že může poprvé během soutěže spolupracovat s profesionální sportovkyní. Na Martině si přitom pochvaloval její tréninkovou morálku i aktivní přístup.

Samotné provedení jejich prvního tance, kterým se stal foxtrot, mělo nejednu mouchu. Tenistka působila trochu strnule a obávala se v tanci více projevit a dotahovat pohyby. Taneční nedostatky však Navrátilová hravě zastínila svou vizáží. Dokonce i jeden z porotců neskrýval nadšení a na její adresu pronesl, že nikdy nevypadala lépe.

Reklama

Další články

Načítám