Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok bude pro Evu Burešovou (30) zásadní. Ač se to nezdá, této krásné brunetce bude třicet let. „Zatím netuším, jak to oslavím, ale líbilo by se mi to oslavit nějakým velkým koncertem. Dovolená v zahraničí nás asi ještě dlouho nepotká, protože to jedno miminko je velmi malinké,“ smála se Eva během rozhovoru pro Super.cz.

Herečce a zpěvačce Evě Burešové se daří zkrátka všechno. Má úžasnou kariéru, domov, rodinu a teď si udělala další radost. Nechá totiž fanoušky znovu nahlédnout do svého soukromí. Opět jim přichystala na příští rok nový diář, už třetí v pořadí. Tentokrát se jmenuje 3. kousek Ze(Mě). „Každý rok se snažím udělat diář, který je pro ty holky v tom věku 11 až 20 let. Takový diář jsem potřebovala taky v té době a nebyl,“ svěřila se Eva.

A stále se snaží, aby každý diář byl naprosto jiný. „Dávám tam fotky, které nikde nebyly, tenhle rok jsem tam dala i zprávy mezi mnou a Přemkem a QR kódy. Vím, že ty nemá žádný jiný diář než ten můj,“ svěřila se Eva.

Nabízí se tedy otázka, jakou nejhezčí zprávu jí Přemek poslal? „Já myslím, že každá zpráva, která vyjadřuje lásku a podporu, je krásná a já si většinu těchto zpráv schovávám,“ červenala se úspěšná herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám