Hlavní obsah
Článek

Marie Poledňáková zanedlouho uvede svůj nový film Líbáš jako ďábel, který je pokračováním úspěšné pecky Líbáš jako Bůh. Kromě herců, kteří se představili už v prvním dílu, si režisérka k pokračování přizvala také nové tváře. Jednou z nich je i Jiří Langmajer (57), který předvede mnohem víc než jen svůj herecký talent.

V jedné ze scén se Jiří Langmajer coby Láďa pořádně odváže. Spolu s Kristýnou v podání Nely Boudové (56) předvedou pěkně divoký taneček, při němž si diváci, tedy spíš divačky, budou moci prohlédnout Jiřího mužný hrudník.

V další scéně se Langmajer rozhodne přivítat svou milenku parádním výstupem, ve kterém hrají hlavní roli pomalu sundávané džíny, pod které si nevzal trenky, a postupně odhalovaný zadek. Výraz, který mu vyvstane na tváři, když se otočí a ve dveřích místo Boudové stojí Jiří Bartoška (77), je prostě k nezaplacení. Podívejte se na video a posuďte sami.

V hlavních rolích filmu, který bude mít premiéru již 17. května, se opět představí Oldřich Kaiser (68) a Kamila Magálová (61).

Reklama

Další články

Načítám