Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Love Island se půvabná brunetka Natálie Kundlová, která tam nastoupila jako bombshell pod jménem Lia, aby se nepletla s Natálií Kočendovou (24), dlouho neohřála. Ale za pačesy chytla další šanci. Studentka marketingu vyrazila na casting Miss Czech Republic a postoupila do TOP 20 nejkrásnějších dívek.

"Vyšlo to a je to super," byla nadšená Lia, která posbírala informace o soutěži krásy i od kolegyně z reality show, kdy Kočendová díky tomu, že se dostala do finále, byla vyslána na světovou soutěž Top Model of The World, kterou v lednu vyhrála. "Tehdy mě to tedy tak úplně nenapadlo, ale Natálka nám rozdala dost zkušeností z modelingu, které má," svěřila Lia.

Love Island nadále sleduje, samozřejmě i příběh Natálie s Davidem, který tak trochu podváděl a v Praze měl přítelkyni. Krásná modelka ho nakonec vzala na milost. "Názor na to nemám, ale doufám, že spolu budou šťastní. Když je láska pravá, překlenou to. Pokud není, tak ne," míní Lia, kterou pochopitelně mrzelo, že jí to v Love Islandu nevyšlo. "Tak snad se mi to podaří tady," doufá. Získala aspoň zkušenost, jak se prezentovat před kamerou, a ztratila ostych, což je znát i z našeho videa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám