Hlavní obsah
Článek

Po měsíční pauze způsobené nemocí v souboru i v technickém personálu se opět na jeviště GoJa Music Hall vrací legendární muzikál Fantom opery. V něm opět jako baletka Meg zazáří Natálie Grossová (21). Původně měla nastudovat i hlavní ženskou roli Christine, z toho ale nakonec sešlo.

"Zbývají nám už jen dvě desítky představení, a kdyby se měl zkoušet celý muzikál znovu jenom kvůli mně, stálo by to strašnou spoustu úsilí. Takže jsem ráda za roli Meg a třeba to vyjde někdy do budoucna," věří. Jako noví Christine a Fantom se navíc měli objevovat s expřítelem Danielem Matouškem, což by po rozchodu nedělalo dobrotu. "Každý rozchod je složitý, nebylo to příjemné období, ale už je to za mnou," nechce už se k bývalému vztahu ani víc vyjadřovat mladá zpěvačka.

Už naštěstí přešlo i to, že bolest z rozchodu řešila sladkostmi, tak se bez problémů vejde do kostýmu baletky. "Přiznám se, že když jsem ve stresu, začnu jíst Nutellu a nepřestanu. Ale musela jsem se hlídat právě kvůli Meg. Moc mi pomohla moje rodina, sestra a maminka. Ovšem obout se zase do špiček a začít tancovat bylo po té pauze trochu těžší," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám