Hlavní obsah
Článek

Nedávný incident v rodině Krampolů, při kterém měla Hana Krampolová (†59) napadnout manžela Jiřího Krampola (85) paličkou, má další pokračování. I když bavič a herec odmítal, že by za úletem stála nabídka sexu ve třech a trval na tom, že si to jeho žena vymyslela pod vlivem alkoholu, Hanka Super.cz verzi o sexu potvrdila. A ještě si přisadila. „Byl to útok od lesbičky,“ tvrdí Krampolová.

K příběhu, který by nevymyslel ani ten nejšílenější scénárista, došlo koncem ledna. „Chtělo se nám s Jiříčkem už spát, když u nás zazvonila kamarádka Jana Szábová. Nechápala, že už se to nehodí a my ji ze slušnosti pustili dovnitř. Doma jsme ale neměli žádný alkohol, a tak jsem skočila pro víno. Když jsem se vrátila domů, už byli v posteli. Jana ve skutečnosti chtěla mě, připadá mi jako lesbička, a ne Jirku. Dostala jsem amok, a začala zuřit. Nakonec to ale byla ona, kdo mě napadl a před odchodem zbil. Zkopala mě,“ potvrdila nám Krampolová.

Redaktor Super.cz shodou okolností průběh velké části incidentu slyšel v telefonu. Kamarádka Krampolovou skutečně podle všeho drsně zbila. „Teď se zlobí, že v médiích vyšlo její jméno. Na tom všem mě štve, že jsem z toho vyšla jako blázen, co zmlátil manžela paličkou. Přitom to bylo jen lehké ťuknutí. Vždyť i ta návštěva psychiatra byla hra pro lidi. Nepotřebuju ho,“ dušuje se Krampolová. A pro své problémy, i loňské krádeže, má kuriózní vysvětlení. Zatímco dřív říkala, že za to mohly prášky předepsané lékaři, nyní je na vině páteř.

„Zní to divně, ale i když jsem si celou dobu myslela, že mám deprese, a kvůli nim dělám blbosti, nakonec se z toho vyklubaly problémy se zády. Teď už jsem jako znovuzrozená, mám chuť do života, chodím cvičit a natáčím pro Top Star. Tam mám dokonce úžasnou miliónovou sledovanost, diváky to moc baví,“ dodala šťastná Krampolová.

Související témata:
Palička

Reklama

Další články

Načítám