Hlavní obsah
Článek

Ve filmech je buď za drsňáka, anebo ho v nich svlékají. Nahý se Hynek Čermák objevuje nejen ve scénách nového filmu Hranice lásky, ale jeho tělo už filmoví diváci znají ze snímků Prvok, Šampon, Tečka a Karel anebo Svatá čtveřice. Pomalu už dohání i Jiřího Langmajera (57), který si na množství erotických scén občas stěžuje.

"Nahota je kostým," mávl nad naším konstatováním Čermák, který si různorodé role užije aspoň na divadelních prknech, i když milostný podtext najdeme i novém muzikálu Bodyguard, kde ztvární roli, kterou hrál v legendárním filmu Osobní strážce, podle kterého muzikál vznikl, Kevin Costner.

"Tedy doufám, že zůstanu Hynkem Čermákem, jehož do role bodyguarda přetvoříme," smál se herec.

Ten už si na divadelních prknech muzikálové role vyzkoušel, nemá problém s choreografií ani se zpěvem, i když v Bodyguardovi v Hudebním divadle Karlín ho čeká jen karaoke bar, kde bude muset zazpívat falešně. "Budu potřebovat korepetice. Je těžší zpívat falešně než dobře," prozradil.

Erotické scény prý v muzikálu čekat nemáme. Možná jen polibek s hlavní představitelkou, kdy se v roli budou střídat Eva Burešová (30) a Tereza Mašková (27). "I v pohádce princ políbí princeznu a pak se vezmou. A tady je to také tak," usmíval se Čermák.

Reklama

Další články

Načítám