Hlavní obsah
Článek

Nejen v množství, ale i v kvalitě, roste nabídka na slevových serverech. I díky tlaku slevových srovnávačů se zároveň s tím zvyšují nároky na kvalitu dodávaných slev. V čele těchto srovnávačů stojí portál SlevyDnes, který sdružuje přes 300 slevových serverů s nabídkou více než 3000 slev z různých oblastí. Také v souvislosti s příchodem jara tak přichází mnoho slev, které Češi hromadně nakupují. Na ty nejzajímavější se nyní podíváme.

Výborné sushi za skvělou cenu až domů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Báječnou slevu nabízí pražský specializovaný sushi-home. Tradiční japonskou delikatesu Vám dopraví až domů, v nabídce je 31 lahodných kousků sushi různého typu. Součástí balíčku je wasabi, zázvor a sojová omáčka a vše ve stylu lahodícím oku. S vychlazeným bílým vínem je tak o báječný večer ve dvou, případně s přáteli, postaráno.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Pohádková 4denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 62% na ubytování nabízí hotel v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Cvičení na Power Plate i s trenérem za polovic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V moderním fitcentru v centru Prahy Vás čeká 30minutové cvičení za asistence profesionálního trenéra. Power Plate je nový trend ve cvičení, díky kterému získáváte skvělé výsledky v rekordním čase. Trojrozměrná vibrační plošina představuje nejmodernější a nejefektivnější způsob tělesného cvičení, pomocí kterého shodíte kila, zpevníte svaly, prospějte krevnímu oběhu a budete se cítit skvěle! S touto metodou zapojíte až 96% svalové hmoty a během 15 minut tělu prospějete jako 2hodinovým běžným tréninkem!

Čtyřdenní pobyt ve Vysokých Tatrách, tuto slevu zakoupilo již přes 1000 nadšených zákazníků!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za poloviční cenu nyní můžete zažít čtyři dny s polopenzí v nádherné přírodě Vysokých Tater v hotelu Kriváň. V ceně je zahrnut vstup do bazénu, sauny, posilovny i masáže. Dále získáváte 15% slevu do nedalekého aquaparku v Popradu a další bonusy. Vouchery lze kumulovat a dovolenou si tak dle libosti prodlužovat.

Další články

Načítám