Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bianca Jagger (77) vypadala skvěle na premiéře dokumentu When We Speak uvedeného v rámci filmového festivalu Raindance v Londýně. Rukavice sladila s hůlkou, která jí pomáhá při chůzi, a doplnila kabelkou od Diora v hodnotě více než 126 tisíc korun.

Bianca je jedinou legálně uznanou exmanželkou Micka Jaggera, byli svoji v letech 1971-1978 a mají spolu dceru Jade. Důvodem k rozvodu byla jeho aféra s Jerry Hall. Bianca se dokonce později nechala slyšet, že její manželství skončilo v den jejich svatby.

Bývalá modelka původem z Nikaraguy se celý život věnuje aktivismu a boji za lidská práva. Aktuálně je velvyslankyní dobré vůle Rady Evropy, předsedkyní své nadace Bianca Jagger Human Rights Foundation, členkou výkonné ředitelské rady Amnesty International USA a správkyní organizace Amazon Charitable Trust na záchranu pralesů.

Život prakticky zasvětila pomoci druhým a za filantropii obdržela v průběhu let nespočet ocenění. Díky dceři Jade je také trojnásobnou babičkou, ale po krachu manželství s Jaggerem se nikdy znovu nevdala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám