Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červenci oslavila padesátiny a několik let jsme ji neviděli. Přesto nebyl problém herečku Vendulku Křížovou mezi hosty křtu Haliny Pawlowské (69) poznat. Maminka dvou dospělých a jednoho dospívajícího dítěte vypadá pořád skvěle a figuru má štíhlou jako laňka.

"Snažím se držet jedné z Halininých rad: Užívej si života! O to se snažím. Jsem spokojená," svěřila se herečka, která se dostala i z toho, že ji po mnohaletém soužití opustil otec jejích dětí, herec Oldřich Vízner (76).

"Lezu jako kamzík po horách, mám ráda les a přírodu. Mám děti, psy, kolo. Pořád jsem v pohybu," vysvětlila tajemství své štíhlé postavy, za níž nestojí žádné diety. Ráda také cestuje, v létě byla v Albánii, v říjnu ve Španělsku. Na obrazovkách ji sice nevídáme, ale je ráda i za divadlo, kde má hezké role. "Hezké představení je Miláček, na to bych možná mohla pozvat," uvedla.

Potomci k její radosti k herectví neinklinují. Dvě starší děti, dcera Anežka a syn Albert, studují vysokou školu, nejmladší Ferdinand prý ještě není vyhraněný. "Já je ani k herectví nevedla, protože znám úskalí této profese. Budu je podporovat ve všem, co chtějí dělat. Ale mám pocit, že v rodině už je komediantů dost," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám