Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Paloma Faith (41) je prý po devíti letech vztahu s Leymanem Lahcinem single. Podle deníku The Sun to potvrdila v pondělí večer na halloweenské party Jonathana Rosse.

„V posledním roce se odcizili a už spolu nejsou. O děti ale pečují společně,“ uvedl zdroj deníku.

Dvojice má spolu dvě dcery, jednu pětiletou, druhou roční, jejichž soukromí zpěvačka bedlivě střeží. Neprozradila zatím ani jejich jména, pohlaví prvorozené dcerky dokonce tajila tři roky.

S otcem svých dcer byla ve vztahu od roku 2013, v roce 2017 se měli tajně vzít. Zvěsti o rozchodu začaly kolovat, když jeden druhého přestali sledovat na sociálních sítích.

Paloma také v průběhu roku přiznala, že zažívá v soukromém životě krizi. Blíže problémy nespecifikovala, ale už dříve se vyjádřila k tomu, že vybalancovat mateřství a kariéru shledává jako velmi náročné a podepisuje se to na jejím duševním zdraví.

Faith měla náročné porody, zvláště první, který po 20 hodinách skončil urgentním císařským řezem, po němž dlouho trpěla bolestmi a nemohla ani pořádně chodit. Druhá dcera pak byla doslova vymodlená, Paloma podstupovala umělé oplodnění, které klaplo až na šestý pokus. I druhou dcerku rodila císařem, ovšem už plánovaným.

Zpěvačka se k údajnému rozchodu s partnerem zatím nevyjádřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám