Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, které provází rodinná atmosféra, tradiční zvyky a silné emoce. Tím se inspirovala i sváteční kampaň značky Apart, jejíž hlavní tváří se stala herečka Małgorzata Socha se svou rodinou.

Nikdo z nás si nedovede představit Vánoce bez nazdobeného stromečku, dárků ani oblíbených pokrmů. Nejcennější je však čas strávený s těmi, na kterých nám v životě nejvíce záleží. Stejně to má i půvabná Małgosia Socha, která slaví Vánoce s dětmi, manželem a maminkou. Tyto jedinečné chvíle zachytil Apart ve své nové kampani.

Foto: APART.cz
Herečka Małgosia Socha se stala tváří vánoční kampaně značky Apart.

Žádný sváteční outfit se neobejde bez třpytivých šperků. Hřejivá atmosféra Vánoc si zaslouží něco opravdu výjimečného. Stylisté značky Apart doporučují stříbrné a pozlacené šperky se zirkony nebo perlami, které jsou jemné, ale plné lesku. Ani muži by však neměli podcenit výběr elegantních doplňků. Exkluzivní švýcarské hodinky Albert Riele, které spojují nevšední design a špičkovou kvalitu, budou skvělou volbou pro každého gentlemana.

Foto: APART.cz
Nová kampaň značky Apart vystihuje skutečnou podstatu Vánoc.

Nová kampaň značky Apart vystihuje skutečnou podstatu Vánoc. Ty nejdůležitější okamžiky nespočívají ve velkých gestech, ale právě v maličkostech, jako je štědrovečerní večeře s rodinou nebo upřímný dětský smích u vánočního stromečku. Tím největším potěšením je vidět radost v očích svých blízkých, když rozbalují dárky, o kterých vždy snili.

Foto: APART.cz
Se Zásilkovnou máte dopravu i vrácení zboží zdarma!

Navštivte apart.cz a vyberte pro své milované dárky, které je ohromí. V nabídce najdete dámské, pánské i dětské šperky a hodinky s populárními motivy. Navíc se Zásilkovnou máte dopravu i vrácení zboží zdarma!

Další články

Načítám