Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Boho (32) dostala upozornění od sociální sítě Instagram, že jeden z jejích příspěvků nebyl v souladu se zásadami komunity. Šlo přitom o fotku, na níž není obnažená, neprovokuje a ani jinak nešokuje. Na snímku Jitka, která je čerstvou dvojnásobnou mámou, sedí v kojící podprsence a kalhotkách, v jedné ruce má látkovou plenku a ve druhé odsávačku na mléko.

Ani text nebyl nijak provokativní. Zpěvačka svým fanynkám dala tipy na věci, které používá, a zároveň chtěla ukázat, že i ona má po porodu „špíčky“. „A co?! Na jednu stranu už jsem začala cvičit (a je to teda fuška), na stranu druhou trochu víc papám... Takže je to ve výsledku šul nul,“ uvedla k fotce, která přesto někoho pohoršila natolik, že ji nahlásil kvůli „nahotě nebo sexuální aktivitě“.

Na sociálních sítích lze přitom najít kvanta vyloženě provokativních záběrů. Ať už jde o fotky žen i mužů v sexy pózách v prádle, nebo o nahé snímky cenzurované emotikonami.

„Tak jestli kojení někoho pohoršuje a prso s lízátkem nikoliv, je to k zamyšlení,“ přemítala Jitka s odkazem na jeden takový z dílny Madonny, na němž královna popu skryla pouze bradavky právě ikonami lízátek.

Je podle vás snímek Jitky Boho v kojícím prádle pobuřující?
Ano
2 %
Ne
98 %
Celkem hlasovalo 46852 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám