Hlavní obsah
Článek

Druhé rozvodové stání milence Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) se změnilo ve skutečnou komedii. K soudu se dostavil jen Rychtář, jeho žena pobývá v lázních v Teplicích. Hned, jak přišel, fyzicky napadl novináře serveru idnes.cz a poté navíc slovně zaútočil na soudkyni.

K soudu se Josef Rychtář dostavil v obleku, který si kvůli své finanční situaci nemohl dovolit a dostal ho od bývalého mecenáše Bartošové. Po prvotní agresi se začal usmívat a dokonce s novináři laškoval. „Je vás tu jak hejno netopýrů, přišel jsem jen kvůli vám,“ řekl Rychtář, jehož nálady se měnily z minuty na minutu a občas působil jako smyslů zbavený.

Soudní stání začalo o hodinu později a Rychtář při něm slovně zaútočil na soudkyni. Nelíbilo se mu, že nahlas přečetla jeho rodné číslo. „Zpochybňuji toto líčení. Neměla jste právo zveřejnit před médii moje rodné číslo. Žádám o odročení soudu,“ dožadoval se.

Poté zkoušel rozvodové stání rušit tím, že nechtěl být v jedné místnosti se zástupkyní své manželky Věrou Sedloňovou. Soudkyně však jeho argumenty nebrala vážně.

Darina Rychtářová požádala o rozvod kvůli avantýrám svého muže s Ivetou Bartošovou. Ten to však nese velmi těžce a rád by v manželství zůstal. To je ale pro jeho ženu vyloučeno. „Nabídl jsem ženě, že když se vrátí do pátku, má v Říčanech stále domov. Pak ji vyplatím,“ řekl Rychtář.

O návratu ke svému muži ale Rychtářová nechce ani slyšet. „Nechápu, z čeho by mě vyplatil. Naše firma je ve ztrátě, máme na účtu kontokorent. Ale jestli to nějak vyřeší, budu ráda,“ řekla.

Při odchodu ze soudní síně Rychtář opět otočil. „Pokud bude moji ženu dál zastupovat doktorka Sedloňová, souhlasím s rozvodem,“ řekl na závěr a odešel.

Asi půl hodiny poté vyšla zástupkyně Dariny Rychtářové a potvrdila, že jejich manželství právě skončilo. "Mohu potvrdit, že manželství bylo právě rozvedeno," řekla Super.cz Sedloňová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám