Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sedačka na míru vás nemusí stát majlant a můžete si ji vysnít přesně podle svého. Kulatá kožená sedačka na nožičkách? Gauč, který jste si na dovolené vyfotili v pařížské kavárně? Česká firma Livelo zvládne téměř cokoliv. A to i ve vodoodpudivé úpravě odolné proti poškrábání od kočky nebo psa.

Pokud patříte mezi lidi, kteří jsou odhodláni interiér svého domova dovést k dokonalosti, sedačka na míru pro vás může být to pravé.

Nemusíte se spokojit se sedací soupravou ze sériové výroby

„My už jsme obešli skoro všechno, nikde se nám nic nelíbilo.“ S takovou často přicházejí do Livela zákazníci, které zklamala nabídka v klasických obchodech s nábytkem. Zakladatel Livela Martin Surový říká, že umí zákazníkům splnit téměř každé přání.

Sedací souprava je dominantou obývacího pokoje. S pomocí šikovných designérů a řemeslníků můžete své sny proměnit ve skutečnost.

Foto: LIVELO
Preferujete vzdušnost a eleganci? Sedačka Denver s kovovým nebo dřevěným podnožím je pro vás ideální

Co všechno na sedačce můžete přizpůsobit svým představám?

„Zákazníci si prochází pražský showroom na Žižkově, zkouší sedačky a u toho říkají ‚Ta opěradla jsou dobrá, ale kdyby mohla být tak o 20 centimetrů vyšší. Tahle sedačka by se mi líbila, ale kdyby byla rohová. Můžeme mít v opěradle skříňku? Může se sedačka rozkládat na manželskou postel? Může být měkčí?‘ a já jim na vše odpovídám – ano, samozřejmě,“ popisuje Martin Surový.

„Fajnšmekrům do sedačky zabudujeme i elektrickou zásuvku.“

Elektrická zásuvka v opěradle gauče je jedním z nejnovějších trendů. U Livela si můžete vybrat také z nepřeberného množství kvalitních potahových látek i kůží. Většina z nich má úpravu pro snadné čištění. A protože zakladatel firmy přes 20 let vede také velkoobchod s látkami, spokojí se jen s top kvalitou.

Foto: LIVELO
Další specialitou Livela je rozkládací sedačka Boston pro každodenní zdravé spaní. Ultrapevná italská konstrukce váží 140 kg

Kolik stojí sedačka na míru? Možná vás to překvapí.

Nábytek na míru od Livela nemusí být dražší než běžné kvalitní sedačky. Ve firmě z Nymburska se starají o vše od nákupu materiálů přes výrobu až po prodej. Díky tomu ušetří jejich zákazníci peníze, které by jinak zaplatili na maržích. Livelo sedací soupravy začínají už na 35 tisících korun.

Navíc na ně poskytují záruku 5 let a Martin Surový říká, že má doma sedačku, kterou si vyrobil před 15 lety. „Máme dvě děti, které dávají nábytku zabrat, takže přiznávám, že látku jsme jednou měnili. Ta je nejnáchylnější. Ale na kvalitní pěnové výplni byste nepoznali, že není nová.“

Foto: LIVELO
Sedačky v sobě mohou mít skrytý úložný prostor nebo být rozkládací na občasné přespání. Volba je na vás

Vylité víno z Livelo sedačky stačí setřít

Nanotechnologická úprava vláken a vodoodpudivá impregnace, kterou najdete u většiny látek Livelo, vás ušetří skvrn. Impregnace vydrží dva až tři roky a díky ní zůstane tekutina na povrchu jako kapka rosy na listu. Stačí ji jen setřít.

V nabídce Livela je mnoho vysoce odolných látek, které díky své struktuře zabraňují zatrhávání drápků a zachycování zvířecích chlupů. Pro více inspirace se podívejte na více realizací sedaček na míru.

Další články

Načítám