Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Orange is the New Black Laverne Cox v úterý umístila na svůj TikTok video, na němž předvádí pár tanečních kreací včetně mírného zavrávorání na nejnovější hit Taylor Swift Anti-Hero. Na břehu moře se kroutí v sexy černých bikinách, a asi nikoho by nenapadlo, že tato plážová tanečnice už patří mezi padesátnice. A už vůbec ne to, že se nenarodila jako žena.

Laverne, která si nedávno posteskla, že je v Hollywoodu na herečky s přibývajícím věkem kladen velký tlak, a zároveň se bojí hejtů kvůli sdílení fotek v bikinách s ohledem na svůj věk, vypadá bezstarostně a snad již i smířeně s tím, že má oslavu půlstoletí za sebou.

Rodačku z Alabamy naposledy hodně pobavilo, když si ji lidé spletli se zpěvačkou Beyoncé a hojně přeposílali na Twitteru její fotografii ze září, když navštívila tenisový turnaj US Open. Vyrazila tam podpořit při zápase Serenu Williams.

Jedna uživatelka tehdy k hereččině fotografii, kterou následně sdílela spousta lidí, připsala popisek: „Beyoncé na US Open.“ Ke Cox se příspěvek také dostal, a jelikož jí musel i pořádně polichotit, tak neváhala a následně jej sdílela i na Instagramu s komentářem: „Tyhle tweety jsou zatraceně vtipný!“

Reklama

Další články

Načítám