Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud patříte mezi fanoušky seriálu Stranger Things, zbystřete. Nyní máte totiž možnost vlastnit ikonický dům z tohoto seriálového hitu, a to za cenu, která je sice více než trojnásobně vyšší než před třemi lety, ale přesto vyjde levněji než většina podobně velkých nemovitostí v naší metropoli. Aby vám ikonický Creel House, kde se nachází mimo jiné sedm ložnic a sedm koupelen, říkal pane, museli byste si připravit 1,5 milionu dolarů, tedy 37 milionů korun.

V roce 2019 stál sice dům pouhých 350 tisíc dolarů, ale současní majitelé provedli dramatické úpravy a obnovili jej po vzoru jeho původní vznešenosti a historie. Nemovitost byla totiž postavena v roce 1882 plukovníkem Hamiltonem Yanceym a tehdy nesla název Claremont House.

Nemovitost o rozloze 557 metrů čtverečních, která se dostala na realitní trh symbolicky krátce před oslavami Halloweenu, se nachází v americké Georgii. Pro natáčení do čtvrté série seriálu prošel dramatickou proměnou, ale fanoušci jistě poznají spoustu pokojů – například majestátní jídelnu, přilehlý salonek nebo obývací pokoj, jak uvedl realitní makléř Jeb Arp, který má prodej na starost.

Reklama

Další články

Načítám