Hlavní obsah
Článek

Bývala svůdnou modelkou plavek a spodního prádla. V minulosti ji dokonce pánský časopis FHM zvolil jednou ze sta nejvíce sexy žen světa. Simone Farrow (37) byla zkrátka obdařena perfektní postavou i atraktivním vzhledem, který se nakonec rozhodla zúročit v úplně jiné oblasti. Farrow se dostala za hranici zákona a začala figurovat v obchodování s drogami. Bývalá modelka přitom nebyla žádným začátečníkem, ale jednou z vůdčích osob v mezinárodním drogovém gangu, který se věnoval převážně obchodování s methamphetaminem.

Policisté modelku obvinili ze zprostředkovávání drogy z luxusního bytu v Hollywoodu, kterou dodávala v sáčcích a vydávala za koupelovou sůl. Farrow byla měsíc na útěku, než policie zjistila, že se žena ukrývá v jednom laciném motelu ve Queenslandu na pobřeží Austrálie.

Obviněná byla ze Sydney vydána zpět do USA, kde se nyní bude projednávat celý proces u soudu. Podle soudních dokumentů má žena za sebou mimořádně aktivní kriminální minulost. Podle policistů byla zapletena do obchodu s drogami ve Spojených státech i v Austrálii.

Související témata:
Obchodování

Reklama

Další články

Načítám