Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si Patrik Rytmus Vrbovský (47) vybíral do svého týmu zpěváka Imricha Tengeriho (29), tak sršel nadšením. Výstřední kuchař pracující v Londýně se nestihl v pěvecké soutěži ani ohřát a už se ukázalo, že spolupráce s ním nebude vůbec jednoduchá.

Hned na svou  první zkoušku totiž Imrich přišel totálně nepřipravený a dokonce z něj byl cítit alkohol. Divoký soutěžící svůj postup do dalšího kola zřejmě oslavoval víc, než by bylo zdrávo.

„Mám z tebe pocit, jakobys přišel nepřipravený. Asi mám dobrý pocit, nemýlím se?," promlouval rapper hříšníkovi do duše poté, co soutěžící nedokázal odzpívat skladbu, kterou si měl ve svém volnu nacvičit.

„Ano, včera jsem se ani nevyspal. Byli jsem na pokoji 402 a trošku jsme pili," přiznal bez okolků Tengeri. Známý slovenský rapper se nebál otevřeně přiznat, že se mu nejspíš bude špatně spolupracovat s člověkem, který nebere svou účast v soutěži dost vážně.

„Nevím, jestli mám brát tohle tvoje slavení jako argument, který by se dal prominout. Tak nevadí, ty jdeš dál sám za sebe," řekl Rytmus.

Potetovanému frajerovi se jeho divoký životní styl vymstil a včera ho porazil sympatický učitel z lidové školy Juraj Zaujec (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám