Hlavní obsah
Článek

Že slavní otevírají své restaurace a bary či vytvářejí své vlastní módní kolekce nebo parfémy, není nic nového, ale spojit své jméno s nočním klubem pro pány v Las Vegas, kterému se právem říká město hříchů, je už trochu jiná liga. Ani to by však nebylo tak zajímavé, kdyby nový majitel strip klubu zpěvák a frontman heavy metalové kapely Mötley Crüe Vince Neil (51) nevypadal jako dvojník Jiřího Pomeje (†54). Jejich podoba je nepřehlédnutelná, posuďte sami...

Neil se o víkendu představil v obležení sexy krásek, které budou hlavním lákadlem podniku pojmenovaném po legendárním hitu skupiny Mötley Crüe 'Girls, Girls, Girls'.

Zpěvák, jehož už od školy pojí přátelství s exmanželem Pamely Anderson Tommym Lee, má se svůdnými ženami co dočinění i v osobním životě. Jeho druhou manželkou se stala modelka a zápasnice v bahně Sharise Ruddell, s níž měl dceru Skylar, jež v dětství tragicky zemřela na rakovinu. Těsně po jejich rozvodu v roce 1993 začal randit s Playmate Heidi Mark, s níž se po dvou měsících zasnoubil. Ke svatbě však došlo až v roce 2000 a po 15 měsících se konal rozvod. Čtvrté manželství s Liou Gerardini opět neskončilo šťastně, po pěti letech se v roce 2010 rozešli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám