Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) vedle nového partnera Josefa Holomáče září jako sluníčko. A dokonce jí splnil její dívčí sen. "Každá holka si přeje, aby jí kluk zahrál na kytaru a zazpíval. Ten můj sice říkal, že už hrát nebude, ale kvůli mně si koupil novou basovou kytaru a na mé narozeniny mi s ex Argemou na Moravě zahrál jen pro mě čtyři písničky. Bylo to krásné," rozplývala se Veronika.

S partnerem často vyráží i na společenské akce. Kromě premiéry filmu Spolu nebo narozeninového koncertu Pavla Vítka (61) ji doprovodil také na křest nové desky Milana Peroutky (34). "Znal už jeho tatínka a v Malostranské besedě, kde křest proběhl, taky s Argemou hráli. Takže když jsem hledala vchod do zákulisí, tak mi ho musel ukázat," smála se Žilková.

Ta přišla Milana jako kmotřička podpořit, protože se znají už dlouho. "Hráli jsme spolu už v Popelce, kde byl princem a já zlou macechou. A tím princem je pořád. Teď jsme spolu zkoušeli muzikál Okno mé lásky, kde hraje sprejera a kluka z ulice, ovšem pořád se tam vznášel jako princ. Jako herecká koučka jsem mu koupila martensky, aby se trochu uzemnil," vyprávěla herečka.

Aktuálně je herečka pracovně v jednom kole. Kromě zkoušení zmíněného muzikálu natáčí také nový film. K tomu má před sebou další soud s Martinem Stropnickým (67). O rozvod se ale zatím nejedná. "10. listopadu proběhne další stání ohledně péče o Kordulku," upřesnila Žilková.

Reklama

Další články

Načítám