Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se vám zdálo, že Megan Fox (37) a její snoubenec Machine Gun Kelly (33) už nemůžou letošní halloweenské kostýmy vygradovat nikam výš, chyba lávky. Po prvním převtělení se do Pamely Anderson a Tommyho Lee a jejich druhého převleku za kněze a oddanou věřící na vodítku v sado-maso oblečku, který veřejnost spíš znechutil, se herečce podařilo opět dostat na titulky médií…

Postaral se o to opět hereččin kostým. Tentokrát nepobouřila jeho dehonestující symbolikou či podobným gestem, jakým bylo šňupání falešného kokainu z jejího poprsí, ale spíš provedením, kdy odhalila více, než zamýšlela. I když v jejím případě je nasnadě otázka, zda to opravdu byla pouhá náhoda…

Kontroverzní páreček se tentokrát vydal na party do klubu Delilah v pondělí večer v přestrojení za elfí hrdiny Linka a Zeldy z video hry od Nintenda.

Herečka z Transformers a maminka tří synů Noaha (9), Bodhiho (8) a Journeye (5) však při odchodu z podniku poodhalila, že se pod kostým neobtěžovala vzít kalhotky. Přední díl kostýmu měl přitom v přední části hned dva rozparky sahající téměř až do pasu. S podobným 'faux-pas' se tak dalo počítat. Co myslíte, šlo o záměr nebo o nehodu?

Plánovala herečka odhalit klín, nebo ne?
Rozhodně, jinak by si pod takový kostým vzala kalhotky.
80,8 %
Těžko říct, ale nejspíš jí to nevadí.
15,9 %
Ne, byla to náhoda.
3,3 %
Celkem hlasovalo 15291 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám