Hlavní obsah
Článek

Premiéra Jiřího Pomejeho (†54) ve VIP zprávách měla takový úspěch, že z toho moderátorovi, producentovi a herci trošku narostl hřebínek. Na večírku, který pro televizní partu na uvítanou uspořádal, už si začal klást požadavky. „Vykašlete se na všechny ty kamarádky modelky a neukazujte, že si nechaly zvětšit prsa. Takové reportáže uvádět nebudu,“ říkal posilněný alkoholem a reportérky s podobnými náměty posílal do prodloužených zad.

„Určitě jsou to hodný holky, ale co v životě Mašlíková a spol. dokázaly? Chodí přehlídky za tři tisíce, ale VIP zprávy by měly být o skutečných VIP lidech. O opravdových celebritách. Chci uvádět Gotta, Michala Davida, herce z Národního divadla, ale ne nicky,“ tvrdil štábu Pomeje. A argument, že tolik „áčkových“ celebrit není a pořad s několika reportážemi běží denně, shodil ze stolu.

„Vy do hospod a na venkov nejezdíte. Nemluvíte tam s lidmi. Nevíte, že tam nikoho nezajímají nová prsa za sto tisíc, ale chtějí se dívat na umělce, kteří něco dokázali a které znají celý život. Já vám ty holky nakonec uvedu. Nebudu je urážet, ale nemůžete se divit, když je nebudu vychvalovat nebo když je v úvodu budu úplně ignorovat,“ varoval Jiří. Uklidnila ho až zpráva, že VIP zprávy připravují reportáže s herci Simonou Stašovou a Ladislavem Mrkvičkou.

Pomeje vystrkuje růžky oprávněně. Jeho nedělní premiéru v pořadu vidělo asi o sto tisíc diváků víc, než je standardem. Jen čtyřicet pět tisíc lidí mu chybělo do miliónu. Kvůli tomu prohrál sázku s šéfem Primy Markem Singrem, a tak ve středu bude uvádět VIP zprávy jako potápěč. „Upřímně jsem si přál, abych prohrál. Aspoň bude sranda a show. Přemýšlíme o tom, že do studia dáme bazén,“ řekl Super.cz Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám