Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Lee Ryan (39), známý především jako člen populárního uskupení Blue, a jeho žena Verity Paris přivítali do rodiny nového člena. Verity v tichosti porodila již před třemi týdny holčičku, o níž zpěvák informoval v pondělí večer své fanoušky prostřednictvím videa na TikToku.

„Ahoj všichni. Jen jsem se chtěl omluvit, že teď nejsem na našem turné. Všechno je v pořádku. Vím, že kluci všechno zvládnou. Narodilo se mi miminko. Jsou jí teprve tři týdny, takže jsem doma se svou rodinou, jsem prostě táta a jsem s dětmi,“ odůvodnil zpěvák svou neúčast na právě probíhajících koncertech kapely, kterou fanoušci na internetu hojně propírali.

Ryan je totiž proslulý bouřlivák, o němž je známo, že má blízko k alkoholu. Jeho poslední eskapádou bylo neurvalé chování na palubě letadla společnosti British Airways na začátku srpna, kdy se během letu neustále dožadoval alkoholu a urážel palubní personál. Lee se nakonec musel ze svého chování zodpovídat policii a skončil přes noc v policejní cele.

Se svou současnou ženou zpěvák vychovává již roční dceru. Z předešlých vztahů má ještě dvě děti – čtrnáctiletou dceru Bluebell a třináctiletého syna Rayna.

Reklama

Další články

Načítám