Hlavní obsah
Článek

Dnes ve dvanáct hodin se uskuteční další rozvodové stání ochránce Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) a jeho ženy Dariny Rychtářové (54). A po jejím nedávném napadení ze strany manžela, po kterém skončila v nemocnici s otřesem mozku, dostala dokonce přidělenou ochranku! „V lázních se bojím, aby nedošlo opět k nějakému incidentu,“ potvrdila Super.cz Rychtářová.

Manželku cholerického říčanského podnikatele jsme navštívili krátce před dnešním soudem. Ukázala i velký smysl pro humor, když od nás převzala čtyři větrníky. Když totiž poskytla azyl Bartošové ve svém domě a nalezla podivné bílé skvrny na prostěradle své chráněnky, zpěvačka je vysvětlila tím, že ho zapatlala právě tímhle cukrářským výrobkem. Darina Rychtářová od nás nevšední dárek přijala s úsměvem a noblesou, jinak jí ale do smíchu nebylo.

„Pevně věřím, že při druhém soudním stání budeme rozvedeni. Poslední týden jsem zažila neuvěřitelný nátlak od synů i Josefa. Ten mi i plakal do telefonu a prosil, ať rozvod stáhnu. Můj další život už ale s tím jeho spojený nebude. Stále budeme rodiči našich synů, ale jinak už není cesty zpět,“ řekla Super.cz s tím, že dnešního rozvodu se nezúčastní. „Pepa mi řekl, že se také nedostaví a opět za sebe pošle dopis. Asi ale netuší, že takhle to u soudu nechodí. Radila jsem mu, ať si vezme advokáta, ale nedá si říci,“ krčí rameny paní Darina.

Ta se v teplických lázních léčí s chronickými bolestmi zad, pobyt zde si prodlužuje a protože se jí místní prostředí a klid líbí, vážně uvažuje, že by se sem natrvalo přestěhovala. „Říkám si, že když už dělám takový radikální životní krok, jakým rozvod je, mohla bych změnit i zaměstnání a bydliště. Na majetku nelpím. Bude mi stačit najít si práci, ke které je i ubytovna,“ sděluje Rychtářová, která je v lázních před dalšími možnými ataky manžela dobře chráněna.

Také našeho redaktora k jejímu pokoji vedl přísně tvářící se člen ochranky. „Nežádala jsem je o to, ale vedení lázeňského domu se takhle rozhodlo samo. Jsou tu na mě všichni milí,“ říká Darina. Ta si nyní přeje už jen dvě věci. „Chci, abych už byla rozvedená a abych já a moji blízcí měli konečně pokoj od médií. Pepovi strašně vyčítám, že nás nechal vláčet bulvárem. Přitom jsme byli obyčejná rodina,“ dodala Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám