Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne každý má tak bujnou fantazii, co se halloweenských kostýmů týče jako topmodelka Heidi Klum. Ta je také právem nazývána ‚královnou Halloweenu‘. Většina slavných krásek ale chce, aby se o nich také psalo, a právě tento svátek spojený s přestrojováním je k tomu jako dělaný. Mnohé z dam se tak řídí heslem: „Když nemáš žádný nápad na kostým, svlékni se a šokuj.“

Kdo se tedy letos neváhal odhalit? Tohle je desítka slavných i méně slavných dam, které letos vsadily na holou kůži v množství rozhodně větším než přiměřeném…

Z těch umírněnějších jmenujme například Paris Hilton či Hailey Bieber, kterou výjimečně na akci do klubu Peppermint v Los Angeles v neděli doprovodil i její manžel Justin Bieber. Ten v modrém overalu šel za příšerku Cookie z pořadu Sesame Street. Televizní hvězdy Chrishell Stause jako sexy kostlivec a Emma Hernan jako záchranářka z Pobřežní hlídky byly rovněž nepřehlédnutelné.

O poznání dál ve svém výběru ‚kostýmu‘ zašla modelka Alessandra Ambrosio, a především pak herečka Megan Fox v bondage variaci na submisivní věřící, jejímž knězem nebyl nikdo jiný než snoubenec Machine Gun Kelly. Dost ze svých křivek odhalila i zpěvačka a rapperka Doja Cat, která si nedávno oholila své dlouhé vlasy a cítí se tak prý úžasně.

Trojici nejodvážnějších tentokrát tvoří modelka a influencerka Alexia Bailey, která se oblepila páskou s nápisy Caution (pozor), další influencerka a expřítelkyně návrháře Phillipa Pleina Morgan Osman si vystačila také s několika bondage pásy. Podobně na tom byla také brazilská modelka Claudia Alende, která vsadila na latex a rudou barvu.

Reklama

Další články

Načítám