Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) a její snoubenec Machine Gun Kelly (34) se rozhodli pokračovat ve své proslulé kostýmové krasojízdě a Halloween je k tomu pochopitelně jako stvořený.

Zatímco za svůj první páteční kostým, jímž bylo přestrojení za Pamelu Anderson a Tommyho Leea, sklidili díky neuvěřitelné podobě vesměs chválu, tím nedělním zvedli ze židlí nejen křesťany, ale i mnohé ateisty.

Rapper se přestrojil za kněze a jeho milá za jeho ‚věřící ovečku‘, ovšem v sado-maso podobě. Na Instagram pak sehráli ještě divadélko, kdy Megan oděná do latexového bondage kompletu klečí submisivně na kolenou a na vyplazený jazyk jí Machine Gun Kelly pokládá „hostii“.

Není divu, že se poněkud nevhodná show neobešla bez odezvy. Lidé neskrývají pohoršení, a to včetně ateistů.

„Nejsem katolík, ale tohle je tak špatně a tolika způsoby zesměšňující pro toto náboženství. Úcta si vyžaduje úctu a tímhle jste lidi ztratili tu moji. Respektujte Bibli!!!" Tak zněl jeden z rozhořčených komentářů a další se nesly v podobném duchu: „Všimli jste si, že křesťanství je jediné náboženství, které je běžně zesměšňováno a lidem to připadá vtipné? Hmm…“

„Nepřijatelné. Nikdo by se nikdy neměl vysmívat náboženství někoho jiného,“ zněl další názor doprovázen nechápavým: „Co to s vámi sakra je, lidi?“

Na to, že se Megan v roce 2009 v rozhovoru s Jimmym Kimmelem nechala slyšet, že byla deprimovaná kvůli skutečnosti, že byla v mládí sexualizována, nedoceněná za své herecké schopnosti a stavěna do role sex-symbolu, se zdá být její současné chování a vystupování přinejmenším zarážející.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám