Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu se herečka Tereza Bebarová rozloučila se svojí postavou Ukrajinky Světlany Nyklové v seriálu Ulice. Těhotná herečka se ale může po narození svého prvního potomka v klidu vrátit.

Přímo na place se s těhotnou Terezou Bebarovou rozloučili herečtí kolegové v čele s Janou Sovákovou a Janem Teplým. „Můj poslední natáčecí den byl slunečný a krásný. Už skoro měsíc jsem měla pauzu, protože jsme čekali na pěkné počasí a z toho domácího poklidu jsem si opět odskočila do hektického natáčecího dne,“ řekla Bebarová.

Co se stane s postavou Světlany po odchodu Terezy Bebarové na mateřskou dovolenou? „Na to se mě ptá každý. Scenáristé to vymysleli tak, abych neumřela a aby byla možnost návratu. To, co se stane s mojí rolí, diváci uvidí ke konci května,“ upřesnila herečka, která na tříleté mateřské dovolené pravděpodobně nezůstane.

„Mé povolání je volné. Mám tu možnost, že mi miminko může někdo na pár hodin pohlídat a já si mezitím mohu třeba odskočit na natáčení. Určitě se ale přizpůsobím potřebám dítěte,“ upřesnila Bebarová.

Návrat do seriálu Ulice herečka nevylučuje. „Naskýtá se navrácení Světlany k Lumírovi, protože nás tak chtějí diváci vidět. Spolupráce s kolegy v Ulici mě nesmírně bavila a doufám, že se zde opět potkáme.“

Těhotenství Tereza Bebarová prožívá naprosto bez problémů. „Mám dobrou náladu a energii, dítě je tolerantní a mohu prakticky dělat cokoliv. Nic mě zásadně nerozhází. Myslím, že všechny problémy, které jsem řešila předtím, nejsou teď vůbec zásadní,“ dodala herečka, která by měla porodit na začátku června.

Reklama

Další články

Načítám