Hlavní obsah
Článek

Vzácní hosté a známé osobnosti se nesli na vlně účinků bylin Právenka latnatá, Žumen čtyřhranný, Trubkovec osinatý a Zázvor černý. Vedle mistra etikety Ladislava Špačka, muzikálové divy Michaely Štikové, moderátorky a herečky Evy Decastelo, modelky Kateřiny Wohlmann Votavové, juniorského mistra světa v desetiboji a sportovce roku Františka Doubka a zpěváka Martina Schreinera si byliny oblíbilo mnoho dalších osobností včetně lékařů, umělců, sportovců a influencerů.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, ve světě se mezi muži i ženami stala PRÁVENKA LATNATÁ (Andrographis, popř. Měkýn) VELKÝM HITEM A NEDOSTATKOVÝM ZBOŽÍM. Česká společnost Herbal World včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě. Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou SOUČÁSTÍ ŽIVOTA VĚTŠINY SKANDINÁVCŮ, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci DÝCHACÍHO SYSTÉMU, výrazné podpory IMUNITNÍHO SYSTÉMU a činnosti JATER. Jde o silný ANTIOXIDANT, a vedle hlavních předností udává směr k normální hladině CUKRU V KRVI, TRÁVENÍ, STAVU KLOUBŮ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ, jelikož je právenka až 15x SILNĚJŠÍ NEŽ OSTROPESTŘEC. IMUNworld je opatřen certifikáty o ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI od SZÚ a GMP, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

Naše potravinové doplňky nejsou jen pro celebrity…

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Jmenuji se HANA ANDĚLOVÁ, nejsem najatá reklamní herečka ani žádná modelka, jsem jako VY...obyčejná žena. Každý den vstávám do práce, starám se o domácnost a o svou rodinu. Na sebe mi moc času nezbývá. Nedávno jsem změnila zaměstnání a bála jsem se, co to s mým tělem udělá. Moje původní práce byla narozdíl od této nové fyzicky náročná s dostatkem pohybu. Díky hlavní a jediné složce IMUNworldu (říkáme mu Imun), právence latnaté, která je až 15x SILNĚJŠÍ NEŽ OSTROPESTŘEC, se mi ale VÁHA STÁLE SNIŽUJE. Je to poprvé, co jsem něco vyzkoušela a ono to opravdu zafungovalo. IMUN jsem navíc doplnila o další přírodní doplněk HEMOworld, jehož hlavní složka je žumen čtyřhranný, který navíc PODPORUJE HUBNUTÍ. A co nás s kamarádkami také překvapilo při užívání Imunu? Po pár skleničkách vína se nám druhý den nevolnost vyhýbá obloukem, a to díky blahodárnému účinku právenky na játra. Dodržujeme ale vždy správné dávkování a s alkoholem to nepřeháníme.

Váha se snižuje, začaly mi růst vlasy, a navíc mám zvýšený komfort před menstruací

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Nejen, že stále hubnu (což je možné pozorovat na obrázku výše PŘED a PO), ale začaly mi RŮST I VLASY (dříve jsem mohla nosit maximálně krátké mikádo). Každá žena určitě ocení i ZVÝŠENÍ KOMFORTU PŘED MENSTRUACÍ, což přisuzuji účinkům byliny na jeden ze stavebních orgánů lidského těla – JÁTRA, kde probíhá tvorba hormonů. Bydlím kousek od Plzně, nedaleko od Chotěšova u Stoda. Obrátit se na mě můžete i pomocí emailu andel.hana@email.cz, ráda vám zodpovím vaše dotazy a přiblížím vlastní zkušenosti. I kdybych oslovila byť jen jednu z vás a pomohla jí stejně jako sobě, moc by mě to potěšilo.

Svaté grály východní medicíny: vedle Právenky a Žumenu i Trubkovec, Zázvor černý a Granátové jablko

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Z názvu potravinových doplňků HEMOWORLD (Žumen čtyřhranný) a URINWORLD (Trubkovec osinatý) lze vyčíst, jaké jsou zásadní účinky obsažených bylin. Trápí Vás nepříjemný pocit, SVĚDĚNÍ A PÁLENÍ? Je tady HEMOworld. V každém ročním období, a hlavně během plavkové sezóny je MOČOVÉ ÚSTROJÍ vystavováno častému výkyvu teplot, lehce tak může dojít k prochladnutí. Zákaznice Jiřina si nemůže URINworld vynachválit, „jelikož trubkovec je ÚČINNÝ i na HYPERAKTIVNÍ močový měchýř." Na český trh přichází NOVINKA, na kterou všichni netrpělivě čekali! Doplněk stravy GRENADEworld z nejkvalitnější plodů marhaníku granátového pěstovaných na asijských BIO plantážích, odkud pocházejí odrůdy žádané po celém světě. Granátové jablko, silný ANTIOXIDANT, přispívá k normální funkci KARDIOVASKULÁRNÍHO SYSTÉMU – optimalizuje KREVNÍ TLAK a PRUŽNOST CÉV. Napomáhá k přirozené hladině CUKRU a CHOLESTEROLU V KRVI. Působí příznivě při fyzickém výkonu a u mužů zvyšuje hladinu testosteronu. Vyzkoušejte GRENADEWORLD.

Díky Zázvoru černému se cítím více aktivní a výkony se zlepšují, vychvaluje si juniorský mistr světa

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

"Potravinovým doplňkem STRONGMANWORLD doplňuji kúru při kondičním tréninku a před závody. Cítím se více aktivní a výkony se zlepšují, a to čistě přírodní cestou," vyslovil se juniorský mistr světa v desetiboji František Doubek. Hlavní složka potravinového doplňku Zázvor černý, JEDEN Z NEJSILNĚJŠÍCH ANTIOXIDANTŮ, je dle posledních výzkumů vhodný i pro ženy. Dalšími složkami tohoto životabudiče jsou Kozinec blanitý přispívající ke zvýšení POHYBLIVOSTI KLOUBŮ a Ženšen pravý působící příznivě při FYZICKÉM VÝKONU, SNÍŽENÍ ÚNAVY a funkci KARDIOVASKULÁRNÍHO SYSTÉMU, udržuje sexuální zdraví, VITALITU A PAMĚŤ. Přidejte se ke spokojeným zákazníkům a objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz. „A NA ZÁVĚR JEŠTĚ DOBRÁ ZPRÁVA ODE MĚ, HANY ANDĚLOVÉ. Domluvila jsem se zástupci společnosti Herbal World, že můžete využít i 10% SLEVU – s kódem HANKA10.“

Další články

Načítám