Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Henry Cavill a Natalie Viscuso nechyběli na čtvrteční premiéře filmu Enola Holmes 2 v New Yorku. Je to poprvé, co představitel Supermana nebo Zaklínače vyvedl nádhernou partnerku do společnosti, ačkoliv se vztahem nikdy netajili, na odiv ho zrovna nedávali.

A není divu. Když loni v dubnu vztah zveřejnili, Natalii zahltili hateři nenávistnými vzkazy, a dokonce výhrůžkami. Situace zašla tak daleko, že je herec musel veřejně usměrnit.

„Vážení fanoušci a sledující, chtěl bych udělat malé oznámení. Nemohl jsem si nevšimnout, že na mém profilu v poslední době převládá jakési nepřátelství. O mém soukromém životě a profesních vztazích se hojně spekuluje. Ačkoliv si cením vášně a podpory všech spekulujících, dospěl jsem do bodu, kdy musím něco říct.“

„Vám, kteří vyjadřujete své pohrdání a nespokojenost překvapivou řadou způsobů, říkám, že je na čase přestat,“ vzkázal. „Vím, že může být zábavné spekulovat a šířit drby, ale vaše „vášeň“ je nemístná a ubližuje lidem, na kterých mi záleží nejvíc,“ dal jasně najevo.

K tomu doplnil, že je v lásce šťastný a spokojený a rád by, aby mu i ostatní štěstí přáli. A jak je vidět, spokojenost trvá už déle než rok.

Cavill o víkendu šokoval fanoušky, když oznámil, že končí s rolí Geralta v seriálu Zaklínač. Zatímco na 3. sérii, jež by měla snad vyjít v létě příštího roku, se ještě podílel, od čtvrté pomyslné žezlo předá kolegovi Liamu Hemsworthovi, který by ho v roli měl nahradit.

Pro fanoušky seriálového hitu je to ohromný šok a zklamání, obzvlášť proto, že i sám Cavill po roli odjakživa toužil a tvůrcům prakticky nedal pokoj, dokud mu ji nepřiklepli, jak sám přiznal. Fanouškovská základna nyní truchlí a exmanžela Miley Cyrus jako náhradu nevzala dobře. Zaznívají dokonce návrhy, že bez Henryho měli radši seriál utnout úplně.

Cavilla si jako Zaklínače nicméně užijeme ve 3. sérii, k tomu ho již 4. listopadu mohou diváci Netflixu vidět jako Sherlocka Holmese ve zmíněné Enole Holmes 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám