Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) slaví kulatou čtyřicítku. Při té příležitosti se dojemně vyznal své manželce Lucii Šafářové (37), která je pro něj darem a člověkem, který s ním prožil ty nejtěžší životní chvíle.

„Byl to člověk, který mi spadnul z nebe. Když se ti někdo takový objeví v životě a je s tebou schopný projít ty nejtěžší chvíle, které máš, tak větší štěstí člověk ani mít nemůže. Jsem hrozně rád za děti i za to, jak čtyři roky fungujeme,“ řekl Plekanec iSportu.cz.

„Věřím, že to tak vydrží. A že si budeme dál užívat dětí i života po kariéře. Tedy já jsem ještě na jejím sklonku. Uvidíme, co ještě budu mít před sebou,“ dodal útočník kladenských Rytířů.

Se Šafářovou mají dceru Leontýnku a syna Olivera, s exmanželkou Lucií Vondráčkovou (44) má Plekanec syny Matyáše a Adama.

Pro fanoušky byl rozchod páru Plekanec - Vondráčková bleskem z čistého nebe. Ke svému soukromí se spíše nevyjadřovali, v létě 2018 však na sociální síti oznámili rozluku. Následně se začaly propírat detaily jejich vztahu a rozchodu, média informovala o probíhajících soudech.

O rok později, v září 2019, pak vydali společné prohlášení o konci všech svých sporů, od té doby se vzájemně veřejně nekomentují. Ještě předtím, než se tak stalo, hokejista a tenistka oznámili, že čekají první dítě. Dcera Leontýnka se jim narodila v prosinci 2019.

Reklama

Další články

Načítám