Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohla být mezi finalistkami soutěže krásy Miss Czech Republic, ale kvůli náročnému studiu odstoupila těsně předtím, než desítka dívek odletěla na poslední soustředění na exotický Zanzibar. Medicína dostala přednost. Proto nás hodně překvapilo, když jsme 184 cm vysokou brunetku Jesiku Holasovou viděli mezi modelkami na přehlídce Tatiany Kovaříkové.

"Musela jsem studium vzdát. Byla jsem na tom psychicky i fyzicky špatně. Strašně jsem hubla, pořád jsem se jenom učila, čtrnáct hodin denně. Byla jsem šíleně vystresovaná. A zjistila jsem, že moje vášeň je někde jinde, v modelingu, ve kterém bych chtěla pokračovat," svěřila Super.cz Jesika, které je teprve jednadvacet, takže má ještě čas se do soutěže krásy opět přihlásit.

"Letos tedy ještě ne, ale příští rok bych to ráda znovu zkusila. Ale chci fotit, chodit přehlídky, takže jsem zase tady," smála se už vyklidněná Holasová, když si uvědomila, kde jsou její životní priority. "Ve škole jsem se držela zuby nehty až do září, kdy mi došlo, že nechci pokračovat. Toho, co se stalo, nelituji, strašně moc mě to posunulo. A budu na sobě dál pracovat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám