Hlavní obsah
Článek

V pohádce Princ Mamánek vypadá na osmnáct, i když už dávno oslavila třicítku. Veronika Khek Kubařová (36) působí tak mladistvě, že jí diváci mladou dívku věří. "Možná genetická porucha. Ne, myslím, že pohádky popouštějí uzdu fantazii," smála se Veronika. Ostatně to, že prince hraje Jan Budař (46), kterému už bude čtyřicet, také věkový rozdíl vyrovná. "A taky hodiny v maskérně," dodala.

"Myslím, že to byla jedna z mých posledních mladých hrdinek v pohádce," míní Veronika, která ztvárňuje šenkýřku Bětu, do níž se princ zamiluje. Už si ale zahrála i maminky. Proto nás zajímalo, jak vlastně vnímá přechod ve věku svých rolí.

"Je to skvělé, když člověk přijme to, že stárne a mění se vnitřně i z vnějšku. Nabízí to zase další škálu hereckých možností. Takže to vítám. I když si někdy povzdechnu, že vypadám jinak než před pár lety. Když to člověk nepřijme, tak mu z toho pak hrábne. Proto to radši přijímám," vysvětlila herečka.

Na divadle se ale zatím mladých rolích vzdávat nemusí. "Divadlo toho snese víc než kamera, je lichotivější. Hraju tam devatenáctiletou, ale i čtyřicetiletou," má opravdu široký rozptyl Kubařová, se kterou jsem si v našem videu popovídali i o zpěvu. V pohádce totiž zpívá s Janem Budařem duet a vidět ji můžeme i v muzikálu Branický zázrak, kde je partnerkou Tomáše Kluse (37).

Reklama

Další články

Načítám