Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidový svátek Halloween, který spadá na poslední říjnový den, se i českých celebrit těší stále větší oblibě. Ani letos si známé tváře nenechaly ujít možnost vklouznout do kostýmu. Večírky v duchu halloweenských oslav probíhaly po celý víkend a svou dokonalou maskou se jako každý rok pochlubilo několik českých krásek.

Do provokativního a sexy kostýmu se nasoukala Dominika Myslivcová (29), která coby domina vyrazila na party v latexovém overalu. Svůj model pak doplnila vražedně vysokými podpatky. „Konečně vím, jak se cítí blondýna 185, a hlásím, že domů jsem dorazila bez zlomené nohy, i když teda chvilkama jsem měla namále,“ svěřila se blondýnka.

Svůdný převlek zvolila i manželka Terminátora Karlose Vémoly (38). Lela (34) se po posledním týdnu, kdy se přetřásal skandál jejího muže s mladinkou Rikou, rozhodla vyhodit z kopýtka s kamarádkami. Na večírek vyrazila v ultra krátkých růžových šatech a s korunou na hlavě a ve vyzývavém převleku princezny byla rozhodně mezi ostatními k nepřehlédnutí.

Nejen na výzdobě doma, ale také na kostýmu si dala záležet zpěvačka Sharlota (27). Extravagantní raperka se ani tentokrát nedržela při zemi. Během zkoušení nového muzikálu, jehož premiéra ji už tento týden čeká, si stihla ještě vytvořit originální převlek a na party šla jako kočka Šklíba z Alenky v říši divů.

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) má za sebou pracovní víkend, ale přípravu za mixážním pultem ani ona nepodcenila. Na hraní se vyzbrojila kostýmem kočičí ženy a nutno říct, že vypadala fantasticky.

Absolutně k nepoznání pak byla v letošním kostýmu zpěvačka Tereza Kerndlová (37). Ta populární svátek oslavila ve Španělsku, kde s manželem napůl žije. S přáteli si s maskami opravdu vyhráli a krásná brunetka se proměnila v Avatara. Kdo další si letos vyhrál s maskou, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám