Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Když se minulý rok začalo psát o krachu manželství herečky Alice Bendové (50) a Václava Bendy (36), jako hlavní důvod se uváděly opakované nevěry ze strany podnikatele a bývalého hokejisty. Jak se postupem času zjistilo, pravda byla zřejmě úplně jinde. Teď se Václav Benda rozhodl promluvit.

„Spínač konce našeho vztahu byl v jednom pánovi, když jsem na něj přišel,“ svěřil se Blesku Benda.

Pohledná herečka se před půl rokem, po třináctiletém vztahu, od svého manžela odstěhovala, a začala nový život s mladým hřebečkem Michalem Topolem (25).

„Chtěl jsem, aby to s ním skončila, ale neudělala to. Na dva měsíce jsem se odstěhoval od rodiny, ale nevedlo to k ničemu. Vrátil jsem se zpátky domů a snažil se zachránit manželství. Alice nechtěla. Já si myslím, že přišla klasická krize po třinácti letech, a vyřešilo se to takovou věcí. Kdyby člověk věděl, že jí něco chybí, tak by se nějak snažil zareagovat,“ říká Benda, který má se sexy herečkou dvě děti - Aličku (2) a Vašíka (5).

Zklamaného podnikatele rozpad manželství mrzí nejvíc kvůli dětem a bere to jako svou životní prohru. Zároveň ale přiznává, že Alici vždy miloval, a nemůže o ní říct nic špatného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám