Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

V minulých dnech jsme vás informovali o úmrtí Olgy Řebíčkové (†41), která se společně s dalšími dámami ucházela o srdce “indiána“ Honzy Pokorného (47) v reality show Farmář hledá ženu. Proč se sympatická blondýnka rozhodla skoncovat se životem, není jasné, a Olinino tajemství zřejmě zůstane utajeno. Jisté je, že alespoň v době natáčení pořadu Olí prožívala chvíle štěstí, na které se můžete podívat v našem videu.

Olga se dostala mezi tři ženy, které na ranči bojovaly o přízeň charismatického farmáře Honzy. Podle slov jejích blízkých byla právě vzpomínaná reality show jednou z posledních možností, jak najít partnera.

Je zřejmé, že Olí u Honzy neuspěla, i přesto spolu zažili pěkné okamžiky. „Je hrozně citlivá, cítím to z ní. Je to koňanda a je blondýna,“ říká v ukázce farmář, který si nakonec, i přes lásku k plavovláskám, bude v dubnu brát brunetku Renatu.

Olga Řebíčková byla nalezena mrtvá v autě u rybníka v Komořanech na Mostecku. „Napsala dopis o tom, že se loučí se všema, že jde za Petruškou. To byla její mrtvá kamarádka. Napsala, že ji máme dát k ní a nemáme se o ni bát, že je s ní. To je všechno, co tam bylo,“ řekla se slzami v očích Olinina sestra Krimi zprávám.

„Vím, že měla obrovské problémy se svým bývalým, nevím, jestli manželem nebo partnerem. Snad tam probíhalo i nějaké fyzické násilí. Je to hrozný,“ prohlásil Pokorný.

Reklama

Další články

Načítám