Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to tři měsíce, co hvězda britské reality show The Only Way Is Essex (TOWIE) Yazmin Oukhellou (28) jako zázrakem vyvázla při strašlivé autonehodě v tureckém letovisku Bodrum. Tu její partner Jake McLean (†33) bohužel nepřežil.

Oukhellou nyní poskytla rozhovor deníku Sun, v němž popsala pravděpodobně nejhorší chvíle svého života. „Snažila jsem se Jaka probudit, ale marně. Chtěla jsem nohou zmáčknout klakson na volantu, ale nedosáhla jsem na něj,“ popsala první momenty poté, co se s vozem zřítili ze skály.

„Byli jsme uprostřed ničeho, takže křik byl k ničemu. Věděla jsem, že se musím dostat z auta a nějak se mi podařilo vyprosti zaklíněnou ruku,“ uvedla dále. Ruku si musela zlomit, aby se z vozu dostala. Právě zraněná paže bylo prakticky jediné vážné zranění, které si z nehody odnesla.

Když se prodrala křovinami a vyškrábala na silnici, zastavila motoristu, který jí pomohl přivolat pomoc, v hloubi duše už ale věděla, že Jake nepřežil. „Pořád mi říkali, že ho berou do nemocnice, že žije, asi mě nechtěli víc rozrušovat,“ dodala ke strašlivému incidentu.

Kvůli němu dnes trpí posttraumatickým syndromem, děsivými nočními můrami, panickými ataky a jako každý přeživší si donekonečna klade otázku, proč ona přežila, když její partner ne.

Yazmin chodí na terapie a snaží se v životě jít dál. A právě kvůli tomu se stala terčem nechutného trollení. Někteří jí posílají ohavné zprávy, když například vidí, že je brunetka na dovolené.

„To, že se na fotkách usmívám, nevypovídá nic o tom, jak se cítím uvnitř,“ uvedla k věci s přiznáním, že ji náhlý a tragický odchod partnera pochopitelně zlomil. Kromě operace ruky, kterou po nehodě absolvovala, tak nyní léčí také šrámy na duši.

K nehodě došlo v červenci, Jake, který seděl za volantem, ztratil kontrolu nad vozem, když se řítil prudkou zatáčkou. V té narazil do značky, auto vyjelo ze silnice a přistálo pod ní v rokli. Trosky vozu byly rozesety všude kolem. Po klikaté silnici jel pár v neděli v časných ranních hodinách z nedalekého města Yalikavak.

Reklama

Další články

Načítám