Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Že móda pronikla i do světa sportu, je již dávno jasné. Sportovci se stali celebritami a určují módní trendy po celém světě. I slavné české ženy vědí, že v doplňcích je síla. Jaké šperky nosí první dáma českého tenisu Petra Kvitová a jakou značku designových šperků vynáší ráda nejen do společnosti?

Petra Kvitová není jen česká tenisová jednička, která na nejvyšší grandslamové úrovni získala cenné tituly. Ve světě showbyznysu je také považována za ženu s vynikajícím a osobitým vkusem. Není žádným tajemstvím, že je dlouholetou obdivovatelkou šperků a velmi ráda je nosí jak v osobním, tak profesním životě.

Foto: alo.cz
Petra Kvitová volí značku ALO diamonds

Petra Kvitová volí značku ALO diamonds

Petra Kvitová nejčastěji volí šperky české designové značky ALO diamonds, pro kterou se stala hrdou ambasadorkou, a nosí ty nejluxusnější kousky z jejich dílny. Šperky na ní září jak na společenských akcích, jako je například Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, tak na tenisových kurtech po celém světě.

Spojení Petry Kvitové se šperkařskou značkou ALO diamonds není nikterak náhodné. Tenis a šperkařství jsou totiž vzájemně propojeny už od svých začátků. Důkazem toho je název šperků s brilianty sázenými za sebou – Tenis. Název je odvozen podle trendu z amerických tenisových klubů, kdy ženy náramky podobného designu nosily jako symbol bohatství a sociálního postavení. V letošní nové kolekci Touch of Pink světlo světa spatřil tenisový set náhrdelníku a náušnic z bílého zlata s diamanty.

Foto: alo.cz
Náramek z tenisového setu v nadčasovém designu briliantů sázených za sebou

Šperky s velkým příběhem

Pokud hledáte minimalistické šperky s velkým příběhem, tenisový set bude vaší láskou na první pohled. Nemusíte být nutně milovnicí tenisu, aby tento nadčasový šperk, který sází na pravidelné tvary a jednoduchou strukturu, dal díky dokonale třpytivým diamantům vyniknout vašemu ženskému půvabu. Kromě toho, že jsou elegantním doplňkem, dodávají ženám prestiž a sebevědomí. Stejně tak se hodí i k různým příležitostem a v kombinaci s večerní róbou rázem působí jako exkluzivní společenské šperky.

ALO diamonds má ve svém portfoliu náramky, náušnice a náhrdelníky kolekce Tenis, které se často prodávají v celých setech. Jsou totiž luxusními kousky pro denní nošení i k večerní róbě. Tenisové sety jsou nesmrtelné kousky, do kterých se vyplatí investovat. Diamanty jsou obecně investicí, která se přenáší mezi generacemi. Rozhodně neztrácí na hodnotě ani v dnešní nejisté době.

Foto: alo.cz
Náušnice v nadčasovém designu briliantů sázených za sebou
Foto: alo.cz
Minimalistický šperk s velkým příběhem z oblíbeného tenisového setu

Nová kolekce je časem splněných přání

Poslední novinky byly představeny v letošní podzim/zima kolekci Touch of Pink. Ta se nechává unášet krásou a třpytem šperků s diamanty a drahokamy ve třech barvách zlata. Celá kolekce je střežena zlatou rybkou, která dohlíží na to, aby se vám splnila všechna přání. V nové kolekci je možné nalézt jak prémiové honosné šperky s investiční hodnotou, tak i moderní fashion šperky.

Ozdobte se jedinečným klenotem, který vás bude doprovázet každý den a bude vám dodávat potřebné sebevědomí i jiskru.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám