Hlavní obsah
Článek

Karlos (38) a Lela (34) Vémolovi se poprvé po skandálu s údajnou nevěrou objevili ve společnosti. V halloweenských kostýmech vyrazili na party do pražského baru. Karlos šel za Terminátora, Lela za princeznu. „Je za nejkrásnější princeznu, s tím neměla žádný problém,“ okomentoval kostým manželky MMA zápasník.

Jeho jméno je v posledních dnech skloňované v souvislosti s mladou pornoherečkou Rikou Fane, s níž měl mít ještě před svatbou s Lelou i po ní románek. Zatímco dívka na potvrzení svých slov zveřejnila společnou komunikaci, Karlos tvrdí, že ji nezná.

Vzájemně si skrze sociální sítě vyměnili několik drsných vzkazů, Karlos Riku nazval „prostitutkou“ nebo „feťačkou“, ona jeho „dnem společnosti“. V záběrech ze zmíněné halloweenské party ji pak už mírněji nazval „bláznivou paní“ a celou kauzu za zveličenou.

K situaci se vyjádřila také Lela, která nejdřív mluvila o „pseudokauze“, po několika dnech pak uvedla, že se situace dotýká jí, jejích dětí i celé rodiny, kterou miluje. V pozadí se dle svých slov drží právě kvůli svým nejbližším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám