Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se povedl majstrštyk. Pro kampaň své značky spodního prádla oslovila čtveřici slavných topmodelek a skutečně se jí povedlo dostat je v jeden čas na jedno místo.

Pro propagaci si nevybrala žádné začátečnice, ale nejslavnější jména svého oboru: Heidi Klum (50), Candice Swanepoel (35), Alessandru Ambrosio (42) a Tyru Banks (50). Zkrátka jen ikony, jak zní i název kampaně.

„Když vidím, z jaké dálky některé cestovaly, navíc to jsou všechno matky a podnikatelky, jsem v úžasu. Byly to legendy a stále jsou,“ těší se Kim z účasti modelek zvučných jmen.

Jedná se o jednu z nejdiskutovanějších kampaní značky Skims. Jen krátce poté, co na jaře vyšly snímky, se jí dostalo velké pozornosti, bohužel ne zrovna pozitivní.

Lidé začali komentovat vzhled Tyry Banks, podle mnoha pozorovatelů značně upravený ve Photoshopu. Konkrétně šlo o zúžení pasu. „Zdá se, že se stala obětí Photoshopu, kam zmizelo její tělo?“ ptal se jeden z uživatelů Twitteru. „Jak věci prospělo, že z ní udělali klon Kim Kardashian?“ tázal se další.

Jak Tyra, tak Kim se přitom prezentují jako zastánkyně tzv. body positivity. „Oslavuji své tělo,“ řekla Tyra kolegyním mezi focením. Značka kritiku nikdy oficiálně nekomentovala.

Reklama

Další články

Načítám