Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vůbec prvním členem britské královské rodiny, který se objeví v reality show (I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!) bude Mike Tindall, manžel Zary Tindall, vnučky zesnulé královny Alžběty II. a sestřenice nástupníka trůnu prince Williama.

Natáčet se bude v Austrálii, kam už Tindall odcestoval. A za účast si podle zahraničních médií nechal slušně zaplatit. Přijít si má až na 600 tisíc liber, tedy přes 17 milionů Kč!

Skutečná hodnota v účasti v reality show však podle odborníka spočívá v tom, že člověku otevře další dveře a zvýší nebo upevní status celebrity. „V této řadě budou zraky všech spočívat na Mikeovi. A mohou tak být dva králové v rodině - ten na trůnu a ten v džungli (pořad se natáčí v australské džungli - pozn.),“ míní.

Otázku, zda žádal o svolení královské rodiny, než smlouvu podepsal, nechal Tindall bez odpovědi. „Tohle vám nemusím říkat,“ odvětil na dotaz deníku The Mirror. Podle The Times Firmu o povolení nežádal.

Nejhorší pro Tindalla dle jeho vlastních slov bude odloučení od rodiny. S manželkou Zarou, dcerou princezny Anny, vychovávají tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám