Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi soutěžícími v Hlase Česko Slovenska to začíná pořádně vřít. Alan Tuscany a Dominika Šuľáková mají mezi sebou dost vyhrocený konflikt. Situace je o to vážnější, že soutěžící z týmu Dary proti sobě v neděli nastoupí ve společném duetu.

„Zjevně jsme si nesedli. Už s ním nedokážu spolupracovat. Nedokážu s ním mluvit, nedokážu s ním zpívat," posteskla si Šuľáková. Místo toho, aby zpěváci během tréninků našli společnou notu, útočí proti sobě.

„Je nutné ho poznat, ale já si myslím, že je lepší ho nepoznávat. Odzpívám si svoje a budu ráda, když už ho v životě nikdy neuvidím," plive síru rudovláska.

Oproti tomu Alan z taktických důvodů negativní vazby vůči své kolegyni před kamerou neventiluje. Zato se dostal do křížku se zpěvačkou Tonyou Graves. Zpěvačka, kterou si na pomoc přizvala Dara Rolins (51), byla přesvědčená o tom, že Alan si skladbu postavil příliš vysoko. Mladý rebel tomuto názoru ostře oponoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám